Nieuws


Fijne feestdagen!

19-12-2016

Op de drempel van het nieuwe jaar, danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking!

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij gaan er even tussenuit van 23/12/16 t.e.m. 08/01/17, uiteraard blijft onze wachtdienst bereikbaar op 050 31 31 41!

Het bureel en magazijn zijn volledig gesloten op deze dagen.

Team Vanneste

Bouwverlof

15-07-2016

Wij gaan er even tussenuit met het jaarlijks zomer bouwverlof.

Van maandag 18/07/16 tot en met zondag 07/08/16 zijn wij algemeen gesloten.

​Uiteraard blijven wij wel beschikbaar voor dringende zaken op 050 31 31 41.

Vanaf 08/08/16 staan ons ganse team terug paraat!

Fijn verlof!

Team Vanneste

Nieuwe website

09-11-2015

In samenwerking met MagicT heeft Vanneste zijn website vernieuwd!

De ganse site werd onder de loep genomen en waar mogelijk geherstructureerd. Zo hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

We hebben getracht de overgang zo rimpelloos mogelijk te laten verlopen en werken tijdens de komende dagen nog enkele kleinere zaken verder af. Mocht u toch ergens een probleem vaststellen, aarzel dan niet ons hiervan op de hoogte te brengen.

Energielabel en Ecodesign

09-11-2015

Op 26 september 2015 treedt de Europese Ecodesignverordening in werking. Vanaf die datum mogen producten met een energie-efficiëntie onder een bepaald niveau niet meer in landen van de EU in de handel gebracht worden of voor gebruik in de EU geproduceerd worden. Met deze verordening wordt het minimumrendement van verwarmingstoestellen beduidend opgetrokken, waardoor het energieverbruik afneemt.

Nieuwe verwarmingstoestellen krijgen ook een energielabel – gaande van A tot G-label, vergelijkbaar met het label voor koelkasten of wasmachines, waarmee nieuwe toestellen eenvoudiger op basis van hun rendement ingedeeld kunnen worden. Voor het eerst worden alle verwarmingstechnieken op dezelfde manier (in HS – of bovenste verbrandingswaarde) gemeten, waardoor het rendement en energieverbruik van verschillende soorten toestellen beter vergeleken kan worden. Voor warmtepompen komen er bijkomende eisen op het vlak van geluidsemissies.

In de praktijk zijn er zowel eisen voor verwarmingsketels met een vermogen tot en met 70 kW als voor ketels met een vermogen groter dan 70 kW. We bespreken hier alleen de ketels tot en met 70 kW.

De Ecodesignverordening zal voor stookolie- en gasketels vanaf 26 september 2015 effectief van toepassing zijn. De verordening is van toepassing op de productie van nieuwe toestellen. Bestaande toestellen mogen in gebruik blijven als ze voldoen aan de wettelijke eisen inzake emissies en rendement. In de praktijk betekent dit dat enkel nog condensatietoestellen mogen geplaatst worden.

Vanneste bezorgt u vanaf de offerte het correcte ErP label, op die manier kan u de juiste keuze maken om een zo zuinig mogelijk installatie te bekomen!

Actie Buderus

30-09-2015

Voor 2015 is de Buderus Cash Back actie nog steeds geldig!

Deze actie is voorbehouden voor particuliere klanten die zich hebben geregistreerd op www.buderuspromo.be/cashback. Met de ontvangen code kunnen ze vervolgens hun cashback registreren van zodra het materiaal geïnstalleerd is. De factuur van de Buderus-installateur dient als bewijs.

De cashback kan oplopen tot 500 Euro!

Voor de correcte bedragen, kunt u deze website raadplegen :

http://www.buderuspromo.be/cashback/nl/cashback

Camerasysteem

22-11-2017

Vanneste kocht onlangs een nieuw camerasysteem. De Ridgid Seesnake bestaat uit een registratiemonitor, een duwkabel van 30 m, een zelfnivellerende camerakop van 2.5 cm en een sonde.

Dit systeem is speciaal ontworpen voor de inspectie van leidingen van 3.8 tot 15.2 cm.

Problemen met afvoer of riolering? Vanneste kan het probleem perfect detecteren en zichtbaar maken. Ook kunnen we bestaande rioleringstelsels onderzoeken of leidingen uittekenen.

Buderus WPLAR pilootproject

22-11-2017

Met dit pilootproject realiseert Vanneste de eerste werkende installatie van een Buderus WPLAR warmtepomp.


Deze high-end lucht-water warmtepomp bestaat uit een moduleerbare buitenunit en een binnenunit met regeling. De invertertechnologie met toerentalregeling past het vermogen van de warmtepomp voortdurend aan het verbruik in het verwarmingssysteem aan voor het hoogste comfort en bespaart tegelijk veel energie.

Dit systeem haalt COP's van boven de 4 (bij A2/W35) en is daarmee één van de meeste efficiënte systemen op de markt!

In deze nieuwbouwwoning dient de warmtepomp voor zowel de verwarming als de aanmaak van sanitair warm water. Voor de verwarming is er gekozen om overal met vloerverwarming te werken. Op die manier kan de warmtepomp uitsluitend op lage temperatuur draaien en wordt het verbruik opnieuw beperkt.