Nieuws


Ook in 2018 bouwen we verder aan energiezuinige installaties.

12-01-2018

Energiekosten

De modernste condensatietechniek. Geoptimaliseerde energiebesparende componenten. Besturing op maat van de gebruiker. Het toestel bespaart in standby veel meer energie dan de andere verwarmingssystemen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Kan modulair uitgebreid worden met hybride oplossingen.

Gebruiksgemak

Uw verwarmingsinstallatie online en onderweg instellen, controleren en bedienen? Bij Buderus is dat geen toekomstmuziek meer, maar de realiteit. Dankzij een moderne verbinding via internetinterfaces (IP inside) en onze Control Center Connect technologie, onze apps en het exclusieve Smart Home systeem. Uiteraard steeds in een beveiligde omgeving.

Onderdelenplan.

19-12-2017

Bent u van plan om uw huidige ketel te vervangen ? Vraag gerust naar het onderdelenplan ( OGP ) van Buderus , mits een kleine bijbetaling

kan uw garantie 5 of 10 jaar verlengd worden bovenop de wettelijke 2 jaar garantie.

Dit geldt voor alle onderdelen met uitzondering van slijtage onderdelen .... Bv : Ionisatie , dichting , ....

Energielabel en Ecodesign

09-11-2015

Op 26 september 2015 treedt de Europese Ecodesignverordening in werking. Vanaf die datum mogen producten met een energie-efficiëntie onder een bepaald niveau niet meer in landen van de EU in de handel gebracht worden of voor gebruik in de EU geproduceerd worden. Met deze verordening wordt het minimumrendement van verwarmingstoestellen beduidend opgetrokken, waardoor het energieverbruik afneemt.

Nieuwe verwarmingstoestellen krijgen ook een energielabel – gaande van A tot G-label, vergelijkbaar met het label voor koelkasten of wasmachines, waarmee nieuwe toestellen eenvoudiger op basis van hun rendement ingedeeld kunnen worden. Voor het eerst worden alle verwarmingstechnieken op dezelfde manier (in HS – of bovenste verbrandingswaarde) gemeten, waardoor het rendement en energieverbruik van verschillende soorten toestellen beter vergeleken kan worden. Voor warmtepompen komen er bijkomende eisen op het vlak van geluidsemissies.

In de praktijk zijn er zowel eisen voor verwarmingsketels met een vermogen tot en met 70 kW als voor ketels met een vermogen groter dan 70 kW. We bespreken hier alleen de ketels tot en met 70 kW.

De Ecodesignverordening zal voor stookolie- en gasketels vanaf 26 september 2015 effectief van toepassing zijn. De verordening is van toepassing op de productie van nieuwe toestellen. Bestaande toestellen mogen in gebruik blijven als ze voldoen aan de wettelijke eisen inzake emissies en rendement. In de praktijk betekent dit dat enkel nog condensatietoestellen mogen geplaatst worden.

Vanneste bezorgt u vanaf de offerte het correcte ErP label, op die manier kan u de juiste keuze maken om een zo zuinig mogelijk installatie te bekomen!

Camerasysteem

19-04-2024

Vanneste kocht onlangs een nieuw camerasysteem. De Ridgid Seesnake bestaat uit een registratiemonitor, een duwkabel van 30 m, een zelfnivellerende camerakop van 2.5 cm en een sonde.

Dit systeem is speciaal ontworpen voor de inspectie van leidingen van 3.8 tot 15.2 cm.

Problemen met afvoer of riolering? Vanneste kan het probleem perfect detecteren en zichtbaar maken. Ook kunnen we bestaande rioleringstelsels onderzoeken of leidingen uittekenen.

Buderus WPLAR pilootproject

19-04-2024

Met dit pilootproject realiseert Vanneste de eerste werkende installatie van een Buderus WPLAR warmtepomp.


Deze high-end lucht-water warmtepomp bestaat uit een moduleerbare buitenunit en een binnenunit met regeling. De invertertechnologie met toerentalregeling past het vermogen van de warmtepomp voortdurend aan het verbruik in het verwarmingssysteem aan voor het hoogste comfort en bespaart tegelijk veel energie.

Dit systeem haalt COP's van boven de 4 (bij A2/W35) en is daarmee één van de meeste efficiënte systemen op de markt!

In deze nieuwbouwwoning dient de warmtepomp voor zowel de verwarming als de aanmaak van sanitair warm water. Voor de verwarming is er gekozen om overal met vloerverwarming te werken. Op die manier kan de warmtepomp uitsluitend op lage temperatuur draaien en wordt het verbruik opnieuw beperkt.

Voorkom slib en corrosie in uw cv installatie .

19-04-2024

De Fernox Protector F1 geeft een duurzame bescherming van de volledige CV – installatie tegen interne corrosie (oxidatieslib en magnetiet) en kalkschilfervorming. Het voorkomt corrosie van alle gebruikelijke metalen in de CV – installatie met name plaatstaal, koper en koperlegeringen, en aluminium en aluminiumlegeringen. Geschikt voor alle types van installaties en ketels. Ook oudere installaties kunnen we door middel van onze krachtige pomp en de Fernox F3 of F5 cleaner slib uit uw cv installatie verwijderen.

Onderhoud

19-04-2024

Denk tijdig aan het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie . Het is niet alleen wettelijk verplicht , maar het verlengd ook de levensduur van uw

toestel. Mazout , gas of warmtepomp? Onze techniekers weten er raad mee.

Werfinrichting

19-04-2024

Een goeie werfinrichting is belangrijk . Als vooruitstrevend bedrijf wordt er dan ook ieder jaar investeringen gedaan in materiaal die

alles gemakkelijker en vlotter doet verlopen . Met deze lift kunnen we onder andere radiatoren op een veilige manier in uw aapartement binnen

brengen.